Niels Erik Hougaard

Pensionist, gift, far til to drenge, og farfar pr. oktober 2018.

Frivillig

Bestyrelsesformand i Flygtninge-venner Fredensborg og Hørsholm Cykel Motion, samt bestyrelses-medlem i Integrations>Cafeen og Ejendoms-foreningen Kongsgården.

Sport

Jeg er passioneret cykel motionist (kører godt 8.000 km/år) sommer og vinter (så længe det ikke er frost). Cykler også de klassiske bjerge: Mont Ventoux, Aspin, Toumalet, Stelvio, osv.

I sommersæsonen er jeg gast på en X-yacht 332 og sejler onsdags kapsejlads fra Nivå havn. Endelig kan jeg optræde som spinningsinstruktør (er vikar i det lokale motionscenter Nivå Sport & Motion).

Karriere

I øvrigt er jeg datalog fra Københavns Universitet, og har haft en professionel karriere indenfor it-branchen, både som it-chef og it-arkitekt. Jeg har erfaring fra at arbejde i dansk virksom, international virksom (> 70.000 ansatte), egen virksomhed (it-konsulent), fra halv- og heloffentlige virksomhed (fagforening og staten).